• Oznam pre maturantov

            • 18.5.2021

              Vážení maturanti,

              emailom Vám boli doručené výsledné známky na maturitnom vysvedčení v šk. roku 2020/2021 a zverejnené ich máte aj na EduPage. Ak so známkami súhlasíte, neposielajte obratom žiaden mail so súhlasným stanoviskom a nemusíte školu kontaktovať ani prostredníctvom EduPage.

              V prípade, že nesúhlasíte s niektorou známkou, vlastnoručne podpísanú žiadosť o vykonanie ústnej formy internej časti maturitnej skúšky z tohto predmetu pošlite elektronicky najneskôr do 21. 5. 2021 na mail: kordosova@polygraficka.sk

              Hodnotenie v tabuľke z anglického jazyka majú uvedené iba žiaci, ktorí maturujú na jazykovej úrovni B1. Žiaci, ktorí si zvolili jazykovú úroveň B2 a nesúhlasia s administratívnym vykonaním internej časti maturitnej skúšky na jazykovej úrovni B1, vykonajú ústnu formu internej časti maturitnej skúšky z anglického jazyka prezenčne podľa harmonogramu.

              V prípade, že sa Vám známky na maturitnom vysvedčení nezobrazujú na EduPage a nebol Vám doručený ani email, urýchlene to oznámte na emailovú adresu kordosova@polygraficka.sk

               

            • Návrat do školy - aktualizácia

            • 15.5.2021

              Žiaci, ktorí majú podľa platného rozvrhu ODV (Odborný výcvik) od 17.5.2021 do 21.5.2021, začínajú vyučovanie celý týždeň o 8.00. Všetko ostatné ostáva v platnosti.

            • Vyhlásenie o bezinfekčnosti - aktualizácia

            • 15.5.2021

              Vážení rodičia, milí žiaci,

              vyhlásenia o bezinfekčnosti je možné podávať prostredníctvom edupageu. Podrobnejšie inštrujcie nájdete na nasledujúcom odkaze: https://help.edupage.org/?p=u38/u178&lang_id=2

              Postup je možné aplikovať aj na stredné školy, avšak odovzdávate vyhlásenie pre SŠ. Plnoletý žiak môže toto vyhlásenie odovzdať zo svojho edupage konta, neplnoletí žiaci tlačivá neuvidia - v ich prípade tlačivo odovzdáva zákonný zástupca.

              Následne o schválení vyhlásenia budete informovaní taktiež prostredníctvom edupageu.

            • Návrat do školy - aktualizácia

            • 10.5.2021

               

              Žiaci, ktorí majú podľa platného rozvrhu ODV (Odborný výcvik) od 11.5.2021 do 14.5.2021, začínajú vyučovanie celý týždeň o 8.45. Všetko ostatné ostáva v platnosti.

            • Nástup do školy - aktualizácia

            • 8.5.2021

              Vážení rodičia, milí žiaci,

              vzhľadom na plánovaný návrat žiakov do škôl sú žiaci povinní pri nástupe odovzdať prehlásenie o bezinfekčnosti. Dané tlačivá uvádzame v prílhohe v niekoľkých varnatoch. 

              V prípade plnoletého žiaka odovzdáva žiak tlačivo - Vyhlásenie plnoletého žiaka
              V prípade neplnoletého žiaka žiak odovzdáva tlačivo - Vyhlásenie zákonného zástupcu

              Žiaci odovzdávajú tlačivo v deň pri nástupe do školy / školský internát.

              Zároveň budeme postupne prechádzať na elektronické odovzdanie žiadostí prostredníctvom edupageu. Skontrolujte si prosím prístup k žiackym aj rodičovským kontám do stredy 12.5.2021. V prípade problémov kontaktuje p. Duckého - ducky@polygraficka.sk

              Za pochopenie ďakujeme