• NEUVERÍTE, BOLO TO VIAC AKO 40 ROKOV!

            • Jeden celý produktívny život zasvätený pedagogickej činnosti. Každý rok noví a noví žiaci. Všetko raz končí a treba sa rozlúčiť. My sme sa lúčili s pani Katarínou Orlíčkovou. Je smutné, keď niekto z pedagogického zboru odchádza. Lúčili sme sa aj s pani Mgr. Monikou Babušekovou. Po odučených rokoch a s ročným pôsobením na pozícii výchovného poradcu odchádza aj pani Mgr. Katarína Križanovičová. Ďakujeme Vám za všetko, čo ste pre túto školu urobili.

              Celý článok

            • KONIEC ROKA

            • Končí sa školský rok a brány školy sa na dva mesiace zatvoria. Skôr, ako sa začne čas oddychu a naberania nových síl, sme ešte zhodnotili uplynulý školský rok plný radostí aj starostí, čo nové sme sa naučili, ale aj zabudli. Preto sme odmenili našich žiakov, ktorí sa počas celého školského roka snažili, mali výborné študijné výsledky a úspešne reprezentovali našu školu nielen na celoštátnych súťažiach, ale aj v zahraničí.

              Celý článok

            • PRIŠLI SA OD NÁS UČIŤ

            • Dvojtýždňová stáž žiakov z Tureckej Ankary je ukončená. V rámci programu Erasmus+ našu školu navštívilo desať žiakov zo strednej školy Aktaş Atatürk mtal. Študijným odborom žiakov je operátor tlače. My sme ich pod vedením pedagógov zapojili do teoretického a  praktického vzdelávania. Absolvovali prednášku s profesionálnym fotografom z oblasti produktovej fotografie. Nadobudnuté vedomosti si mohli overiť počas medzinárodnej súťaže Print Star 2018.

              Celý článok